Loading...
O NAS2018-12-04T13:28:23+00:00

Imate gradbeni projekt pri katerem vam lahko pomagamo?

KONTAKTIRAJTE NAS

Spoznajte nas

Smo gradbeno podjetje, ki je na trgu prisotno od leta 2004. Izvajamo vsa zaključna dela v gradbeništvu, fasade, tlakovanje dvorišč in mnoga druga dela. V podjetju je 11 zaposlenih, ki svoje delo opravljamo kvalitetno in strokovno. Največji delež gradbenih storitev opravljamo na področju celovite prenove starejših objektov ter posodobitev bivalnih, poslovnih in drugih prostorov. Izvajamo celovite adaptacije stanovanj, hiš, kopalnic kot tudi sanacije balkonov in teras.

Zaključna dela v gradbeništvu ali gradbeno obrtniška dela so dela s katerimi dobi gradbeni objekt končno obliko in začne služiti namenu za katerega je bil zgrajen. MORT d.o.o. je podjetje, ki predvsem strmi k nadaljnjemu razvijanju in širjenju, Želimo dosegati stabilno in ekonomsko čisto situacijo, ki predstavlja temelj nadaljnjemu uspešnem poslovanju. Naše vodilo je vedno ponuditi najkakovostnejše in najnovejše izdelke, izdelane v skladu z varovanjem okolja in dostopne vsakemu kupcu.

Strokovnjaki v moderni gradbi

Naše vodilo je vedno ponuditi najkakovostnejše in najnovejše izdelke, izdelane v skladu z varovanjem okolja in dostopne vsakemu kupcu.

kontaktirajte nas

Najnovejši projekti

Oglejte si naše najnovejše projekte v fotogaleriji.

Vsi projekti